|
Πάμε με ΛΙΛ, ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ και ένα over ….. |
|
Συντάχθηκε απο τον/την Captain jack
|
|
Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2011 12:02 |
|

Καλό μεσημέρι
Tρίτη σήμερα και έχουμε Champions League.....................................
Αρχικά πάμε Γαλλία
ΛΙΛ – ΙΝΤΕΡ (1)
Είμαι οπαδός του γαλλικού πρωταθλήματος και έχω δει αρκετές φορές την ΛΙΛ , είναι μια ομάδα πολύ καλή με γρήγορους και τεχνίτες ποδοσφαιριστές (πέρσι ήταν και πρωταθλήτρια) . Από την άλλη η ΙΝΤΕΡ φέτος δεν πείθει κανένα η περίοδος του Ζοζέ Μουρίνιο πέρασε και τώρα η ομάδα του Μιλάνο είναι σε φάση κρίσης έχασε μάλιστα προχθές και από την Κατάνια στο πρωτάθλημα με 2-1 . Θεωρώ λοιπόν ότι η ΛΙΛ έχει την δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι απόψε και πάω με τον άσσο .
Ντιναμό Ζάγκρεπ – Άγιαξ (1)
Η πρώτη μου σκέψη για αυτό το ματς είναι ότι ο Άγιαξ θα περάσει μια δύσκολη βραδιά στην Κροατία απόψε σε μια δυνατή έδρα . Ο ‘’Αίαντας’’ δεν είναι και πολύ καλά τελευταία παραλίγο μάλιστα να χάσει μέσα στην έδρα από την ΑΛΚΜΑΡ το Σάββατο αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 και στο τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Η Ντιναμό είναι σαν ομάδα κατώτερη από τον Άγιαξ αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα αυτός που έχει το ποιοτικότερο ρόστερ . Το πάθος τον κροατών νομίζω ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο απόψε και θα πάω με τον άσσο.
Ναπολι – Μπάγερν (over 2.5)
Η Ιταλία είναι ο τελευταίος μου σταθμός σήμερα, όπου το «Σαν Παολο» θα φλέγεται από 60.000 οπαδούς η Νάπολι αντιμετωπίζει την Μπάγερν . Από την μία πλευρά θα είναι ο ενθουσιασμός αλλά και η πολύ καλή επιθετική γραμμή της Νάπολι με τους Λαβέτσι και Καβάνι και από την άλλη η ποιότητα της Μπαγερν που σαφώς είναι καλύτερη ως ομάδα.Αν μπει ένα goal νωρίς το over θεωρώ πως δεν χάνεται μια και οι δύο ομάδες έχουν πολλές επιθετικές αρετές .
Καλό σας απόγευμα
|
|
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2011 12:06 |